682
0
https://bronderslevforsyning.dk/mit-log-in
Quick links

sms eller e-mail service

Hjælp os med at hjælpe dig

Som kunde hos os er du automatisk tilmeldt vores gratis sms service, hvis der findes et mobilnummer på din adresse. Det betyder, at du får direkte besked, hvis der bliver problemer med forsyningen til din adresse, eller der opstår problemer med din måler. Bemærk, det er kun, hvis du som kunde afregner direkte med os, at du kan være med i ordningen.

Vi sender udelukkende besked til dig ved driftsforstyrrelser eller mistanke om større lækage i din installation.

Hvis du ikke ønsker at modtage sms, men i stedet for en mail fra os, kan du ændre det her på siden. Du har også mulighed for at tilmelde flere mobilnumre.

Husk at indberette dit telefonnummer eller e-mail

Hvis du har hemmeligt nummer, taletidskort, mobiltelefon via din arbejdsplads eller du har en erhvervsvirksomhed, kan vi ikke automatisk sende sms ud til dig. Du skal selv tilmelde dit telefonnummer herunder, hvis du ønsker at bruge den gratis service.

Alle driftsforstyrrelser fremgår også på vores hjemmeside. Vi afleverer ikke mere lukkesedler i din postkasse, med mindre der er tale om særlige situationer.

Bemærk, dine kontaktoplysninger i Mit log in, bruges ikke til sms servicen, så du skal huske, at oplyse dine kontaktoplysninger både til sms løsningen og i Mit log in.

Husk også at ajourføre dine oplysninger, hvis du skifter telefonnummer eller mailadresse.