Skip til hoved indholdet

SMS Service

Hjælp os med at hjælpe dig

Som kunde hos os er du automatisk tilmeldt vores gratis SMS service, hvis der findes et offentligt tilgængeligt  mobilnummer på din adresse. Det betyder, at du får direkte besked, hvis der bliver problemer med forsyningen til din adresse. Det er kun, hvis du som kunde afregner direkte med os, at du er automatisk med i ordningen, ellers kræver det en manuel tilmelding fra dig herunder.

Vi sender udelukkende besked til dig ved driftsforstyrrelser. Hvis du ikke ønsker at modtage sms, men i stedet for en mail fra os, kan du ændre det her på siden. Du har også mulighed for at tilmelde flere mobilnumre.

Alle driftsforstyrrelser fremgår også på vores hjemmeside. Vi afleverer ikke lukkesedler i din postkasse, med mindre der er tale om ekstraordinære situationer.

Bemærk: Dine kontaktoplysninger i minForsyning, bruges ikke til sms servicen, så du skal huske, at oplyse dine kontaktoplysninger både til sms løsningen og i minForsyning.

Husk også at ajourføre dine oplysninger, hvis du skifter telefonnummer eller mailadresse.

Afmelding: Du afmelder dit nummer ved at sende en SMS til 1919 med teksten "Afmeld". 

Notifikationer fra andre end forsyningen:
Du kan tilgå SMS-Service direkte og derigennem tilmelde dig SMS oplysninger fra flere aktører, som også benytter samme service.